Deka Dence 11. osa: millal see välja antakse? Tea sellest rohkem!

Deka Dence 11. osa:Noh, kuidas see saade algab, arvavad kõik, et see on rünnak Titanile, kuid see osutub tõepoolest teistsuguseks kui see on rünnak Titanile. Kui näeme, et Deca Dence ja Titani rünnak on sama universumiga, kuid siiski erinevad. Nii et uurime, mis juhtub 11. osas.

Deca Dence on märulifilmi, mille esilinastus toimus 8. juulil 2020. Sari on midagi, mida igaüks saab nautida anime või mängu kujul.



Deka Dence'i süžee

Dekadentsi lugu näitab inimeste väljasuremist. Koletised haarasid inimesi ja nautisid inimeste nauditud jõudu. Ja ainult vähesed inimesed suutsid ellu jääda.



Deka Dence 11. osa

Nii saabus ühel päeval kangelane Natsume, kes võitles kurikaeltega, kuid inimesed polnud ohust väljas. Ta otsustas võidelda kurikaelaga, kuni inimesed on hädast väljas. Nii et selles episoodis näeme, kas Natsume suudab inimesi päästa?



Deca Dence 11. osa ilmumiskuupäev

Deka dence'i 11. osa ilmub 16. septembril 2020. Siin on 11. osa väljaandmise kuupäev ja kellaaeg: -

  1. 7:29 PDT, 16. september
  2. 10:29 EDT, 16. september
  3. 14:29 UTC, 16. september
  4. 15.29 BST, 16. september
  5. 16:29 CEST, 16. september
  6. 00:29 AEST, 17. september

Dekadentsi 11. osa saate vaadata Funimationis ja Hulus. 11. novembri dubleeritud versiooni leiate ka Funimationist 4. novembril. Kuna praegu jääb Funimation kaheksa episoodiga alla ja kuni 4. novembrini näete kogu ingliskeelset dubleeritud versiooni saatest välja.

Vaatame järgmises osas, kas püügivahendid ja tankerid suudavad neid kurikaeltelt päästa ja kas inimene suudab väljasuremise üle elada. Nii et olge kursis, et rohkem teada saada, mida saatus on Natsumele kirjutanud. Ja inimese võime maailmas ellu jääda. tea rohkem, ole ühenduses.



Loe ka: Lovecrafti kantriepisood 4 sisaldab 'Indiana Jonesi' stiilis pätilõike: ülevaade